Det stora samtalsämnet är att vi såg To...

Det stora samtalsämnet är att vi såg Tommy Lee när vi var i Oia igår men att vi inte tog kort eller pratade med han. Lite lulliga o sallongsberusade sitter J o R och pratar om vad dom skulle ha sagt så här i efterhand.


Mysig middag med the gang! Började kvällen...

img_6807 (MMS)

Mysig middag med the gang! Började kvällen med en nervpirrande gurka-turnering! Dags för kudden medans pojkarna ska göra ön osäker...


Lite poolhäng innan det är dags att duscha...

img_6807 (MMS)

Lite poolhäng innan det är dags att duscha o fixa sig inför kvällens bravader. Igår åkte vi runt ön på 4-hjuling o imån ska jag o S till den aktiva vulkanen Nea Kameni o bada i varma källor. Blir skoj! Soliga hälsningar från Santorini, Grekland. P.S. Vi blir lyckliga om någon ville kolla upp tid o kanal som fotbollen går på under fredag kväll. SMSa till min telefon! D.S.


J har åkt till jobbet för lite mer än e...

J har åkt till jobbet för lite mer än en timma sedan. Jag behöver inte ha han nära mig 24 h om dygnet, o jag sover ju ändå på natten o 9 ggr av 10 lägger vi oss ändå inte samtidigt om vi är hemma. Men! Det är lite tomt, ingen J som "nattar" mig o sättet sig o pratar en stund. Helt tyst o stilla. Sover bättre när han sitter o knappar eller tittar på tv... Fast nu är jag ju också lite bitter över att jag troligen kommer hosta sönder mig inatt... Det är väll bäst att ge det ett försök! Natti!


Att konstant vakna under natten, lite halv...

Att konstant vakna under natten, lite halvt borta, liksom yra, samt ha en sådär jobbig hosta är nog faktiskt bland det jobbigaste som finns. Har osamanhängande sovit ca 3 timmar. Fick till slut ta en Treo, o då mådde jag lite bättre. Sitter nu påväg till jobbet o undrar hur i helvete jag ska klara denna dagen. Det blir nog bara att bita ihop...


Gaah, nu känns det att det sjungs på sis...

Gaah, nu känns det att det sjungs på sista refrängen på jobbet. Vaknade 20 min innan tåget går, sitter dock på det men är in big need av kaffe! Hjälper ju inte att en tant bakom mig, som säkert vart uppe sen kl 5, just hällt upp kaffe från sin kaffetermos Är fortfarande jättetrött, somnade nog vid elva snåret. Har vart en häktisk vecka. Imån ställs det inga klockor! Dags för Metro.


Vissa har bakisångest en dag...

... andra resten av livet.

Bävat inför denna dagen då tåget blir ...

Bävat inför denna dagen då tåget blir invaderat av skol-kids i flock. Brukar tycka att dom är rätt roliga o intressanta, men inte strax efter kvart över sju på morgonen. Dom låter, har konstiga kroppsluktet och knuffas. Har funderat men jag tror inte att det skulle hjälpa om jag stället mig upp o berättar för dem att om 10 år kommer dom vilja ha lugn o ro på pendeltåget o själva tycka det är jobbigt med gapiga, luktande o knuffandes skol-kids. Ush va jag känner mig som en bitter tant! Ny hållplats nu, nu flock...


dancing on my own

Har tre låtan på hjärnan just nu.

1. Robyn - Dancing on my own

2. Alicia Keys - Try Sleeping with a broken heart

och....
3. Martin Stenmark - Everybody's changing


Känner att jag måste börja lyssna mer på både Robyn o Alica Keys, medans det är synd att inte Martin Stenmark kan göra nån egen bra låt. Fast jag gillar han ändå, jag är ju så FLEXIBEL!

Allsång it is! Har en känsla av att tittar...

img_6807 (MMS)

Allsång it is! Har en känsla av att tittarsiffrorna går upp ikväll när Måns är med! (vår nya tv på den kassa bilden)


I den amerikanska versionen av Millennium-...

I den amerikanska versionen av Millennium-trilogin kommer Lisbeth spelas av en doldis. Underbart tycker jag, men hon har ju inte direkt lite att leva upp till, med tanke på de stående ovationer som Noomi fick av de flesta här i Sverige. J sa en rätt rolig grej ang. just att det blir en amerikansk version av en svensk film: Åh va bra film, men nu måste vi göra om den så att den liksom blir "vår". Snabba cash ska ju också få en amerikansk version, men den va ju å andra sidan inte speciellt bra. Överdrivet marknadsförd!


På tåget igen.... (detta skulle också v...

På tåget igen.... (detta skulle också vart med i inlägget nedan) Om ungefär två veckor så slutar jag på min nuvarande arbetsplats. Som med allting annat som får sitt slut så finns det ju alltid saker man kommer sakna. Egentligen kommer jag inte sakna att gå upp kl 6 o halvspringa ner till tåget, men när man väl är nere o sitter där (eller här, för jag sitter på tåget ny) så är det rätt skönt o avslappnande och man har ca 50 min på sig att läsa Metro, kolla Facebook, läsa lite bloggar eller bara stirra ut genom fönstret på allt som swishar förbi. Men men, roligare kan man kanske ha en morgon men iom denna bisarra situation att lägga ca 3 h per dygn på att pendla o vänta o gå till tåg så är det faktiskt också en av sakerna jag kommer sakna, iaf den lilla tid på morgonen. Fadt det ska tilläggas art jag ändå inte kommer önska mig det igen..


På tåget igen!

img_6807 (MMS)

På tåget igen!


Grekland, baby!

Lite mindre än två veckor till Grekland tillsammans med Js barndomsvän + sambo!

Behöver ordna en resväska, vi har tidigare lånat oss fram till resväskor men nu är det lika bra att skaffa sig en egen big one. Men gaah, vad ska man tänka på när man köper en praktisk väska egentligen, känns inte som att praktiskt är min grej.

Vi har hur som hellst tänk att det blir bra med en stor och en liten, tänk va roligt det kommer se ut när vi kommer där på flygplatsen. Jag med den stora och J med den lilla, haha! (Dock ska J få låna lite plats i den stora)

Sist vi va ute o reste (o typ enda gången jag vart utanför norden) va i Egypten över vår 5års dag.


Egypten januari 2009

* * *

Hur mycket kan folk styra o ställa i ens liv innan man ska sätta ner foten?
Gillar inte att bråka, men hatar ibland att jag är konflikträdd.
Gillar inte att jag pratar med pip-röst och blir osäker.
Får invänta en rejält sansad PMS-period....


* * *

Over and out.

Ny TV betyde ny tv-kontroll. Så jäkla sv...

Ny TV betyde ny tv-kontroll. Så jäkla svårt kan det ju inte va! J visade mig före filmen, sen efter filmen säger han: "Så, hur gjorde man nu för att komma från DVDn till tvn?" Jag fixar det (såklart) o säger: "Erkänn du inte trodde jag skulle fixa det?" J svara: "Nej det trodde jag inte, men shit alltså det är inte så stor skillnad på denna o den gamla tvn." Höga tankar han har om mig... Nu väntar sängen. Imån blir det go lunch, svamp o kyckling-pastan från i fredags! Nån som vill ha receptet?


Snart hemma. Vi har fått vår tv idag, de...

Snart hemma. Vi har fått vår tv idag, den andra delar på sig mitt i bilden ibland, lagom kul sådär i slutet av en film. Påtal om film! Såg Dirty Dancing häromdagen: sjukt bra film, va säkert tio år sen sist. Har lust att se den igen, eller iaf slutscenen. Så klyshigt o så vackert! "Nobody puts baby in the corner!"


Testing! Sitter på tåget mot jobbet och k...

img_6807 (MMS)

Testing! Sitter på tåget mot jobbet och kom på den briljanta idéen att blogga från mobilen. Är man redan beroende av sin Iphone så kan man ju lika gärna bli det lite till.  Dags för Metro-läsning!


det är visst nån som är tillbaka

Nu ska jag sluta larva mig o börja skriva i bloggen igen!

Har lite på gång:
- Jobb (ingen idé att fråga för jag svarar inte på nått angående det än.)
- Ny livsstil (läs: håller på att sluta snusa)
- Ny livsstil 2 (läs: börja träna igen)
- Bli mer vuxen (läs: ta körkort)

Detta ska vara klart, alternativt på väldigt god väg, innan året är slut!

Ojoj, lite magkramp på det.
Men jag kommer fixa det!

* * *

I helgen var lillasyster hemma, vi myste större delen av fredagen. Gick en sväng på stan. Lagade mat o drack vin på kvällen. Blir en tripp till Oslo under Sep - det finns nämligen en present till mig där. Ett lockbete för att få upp mig till Oslo!

Eftersom jag inte jobbar på Systembolaget så kan jag ju faktiskt säga att jag tycker ni bör prova på detta vinet: Cicero. Gott, lättdrucket rödvin, inte alltför fylligt men inte blaskigt och funkade jättebra till svamp o kyckling-pastan vi gjorde i fredags.

Nu ska jag göra sallad till lasagnen som står o lagar till sig själv i ugnen.


RSS 2.0