Hemma!! Borta bra men hemma bäst, det är i...

Hemma!! Borta bra men hemma bäst, det är inte mycket som slår att få vakna upp i sin egen säng igen. Va hemma runt 5 på natten igår, J va fullpumpad med koffein o jag satt yrvaken o nickandes hela bilfärden, fast besluten om att inte somna. Nu ska vi snart göra iordning vår Statoil-köpta frukost o sen är det den roliga uppackningen som står på schemat. J sitter vid sin dator i morgonrock o myser, allt är som vanligt efter en veckas semester. Ganska glad att jag inte är i lillasysters kläder som ska flytta idag. Fy va jobbigt!


Idag ska vi åka hem, blir rätt drygt för v...

Idag ska vi åka hem, blir rätt drygt för vi åker typ vid tolv inatt, så dagen lär bara bli en transportsträcka. Men tänk att vakna upp imån i sin egen säng, sätta på lite kaffe o mysa omkring hemma. Får alltid hemlängtan sista dagen, J är likadan. Nu spelar våra hotellgrannar hiphop, jätteirriterande! Blir en stund på stranden nu i em, ge huden en sista soltusch. Over and out, ses o hörs på hemmaplan!


Livsglädje enligt pojkarna, som äntligen ö...

img_1990 (MMS)

Livsglädje enligt pojkarna, som äntligen öppnat dagens första öl!


J till R under frukosten: "Tur att man får...

J till R under frukosten: "Tur att man får en halv lök på frukosttalriken!" R svarar: "Om vi ska ta en öl?" J: "Nu?" R: "Ja du sa väll det?" J: "Nej, lök" och pekar på löken på talriken o tillägger: "Men man hör ju vad man vill höra!"


Båttur idag o systrarna Bengtsson producer...

Båttur idag o systrarna Bengtsson producerade inte mindre än tre spyor på öppet hav tillsammans. Förstod helt plötsligt vad "Sjön suger" står för. Dock va vi på en jättejättefin strand, div kungligheter brukar tydligen hänga där. Men nu ska vi sova, med en fot i golvet så att det inte gungar.


Såhär snygga är jag o J!

img_5612 (MMS)

Såhär snygga är jag o J!


Ojoj, man blir ju helt slut av att sola, b...

Ojoj, man blir ju helt slut av att sola, bada, vila o läsa bok. Om en stund kommer lillasyster o R och spelar kort o tar några glas. Sen blir det middag och musik quiz! I övermorgon ska vi på en båttur runt till massa öar, blir mysigt. Trots otaliga timmar i solen är J inte speciellt brun, lite i ansiktet. Tror han är uv-resistent.


Vi har det toppen, solat o badat nu i daga...

img_3786 (MMS)

Vi har det toppen, solat o badat nu i dagarna två, vilat en stund då o då har vi också gjort!  Bilden är tagen från vår balkong, härlig utsikt!


Snart bär det av

Om ca 6,5 timmar lyfter vi mot Grekland och Chania på Kreta. Wiiie!
Väl där möter vi upp min lillasyster och hennes R, längtar jättemycket!

Ser rätt okej ut va?


Vi kommer bo på Kalives Beach o detta blir väll utsikten från hotellet, eller så får vi väll rum på andra sidan rätt in i en bergvägg eller nått ;-)

So long!
Ses o hörs när vi ses o hörs nästa gång!

besök

Idag vankas besök av J:s mor o far! Massa mysigt!

Ska strax gå ner till affären o inhandla det sista till maten, J sover fortfarande efter sitt kvällsskift igår. Snart går han dock på långledigt och på lördag åker vi till Kreta med lillasyster o hennes R. Myyyys!

Igår hade jag o Bff en riktig tjej-mys-kväll i vår stil. Lagade mat (bakad potatis med räk-röra, sallad o vitlöksbröd.) satt o titta på tv o pratade och avslutade med 4 avsnitt Prison Break. Underbar serie!

Tänk så många månader om året som jag går runt och saknar både Bff och min lillasyster, snart blir det dock lite bättre när en av dem flyttar lite närmre och om några år bäst när båda finns på ett mer humant avstånd.

♥ ♥ ♥

mysdag med bff




familjehelg

Imån kväll ska jag och min mor på Songs of ABBA på teatern här i Varberg!
Tack för fribiljetterna.


På fredag kommer lillasyster och hennes kille till stan så på kvällen blir det en liten grillkväll ute hos pappa.

På lördagen sen är det släktkalas med mors bröder och deras familjer.

Kort o gott en familjehelg!
Dock har bror förhinder men det blir nog mysigt iaf!


RSS 2.0