utbrott

Jag slänger snart ut datorn med tillhörande j*vla dosor och e-legitimationer genom fönstret och går på gatan istället. När i h*lvete blev man tvungen att va Einstein och medlem i Mensa för att få ut lite j*vla föräldrapenning på f-kassans hemsida. Det tar liksom 2 timmar att logga in o sen fattar man ändå inte nånting. Jävla skitsystem. Ät bajs!

Imån håller vi tätt

Verkar va högsäsong för influensan, väldigt glad att jag tog vaccinet i höstas. Hade dock inte vart så praktiskt om J drog på sig det heller. Han får hålla sig frisk så gott han kan!

Glad o livlig bebis i magen, börjar bli trångt o bökigt för hxn - men gör annars inga större tecken på att komma ut. Tråkigt, men imån är det skottdagen - dvs minsta möjliga ansträngning, dubbla knipövningar, framstupa sidoläge och inget annat som möjligen kan sätta igång. Sen är det dock fritt fram igen!

Gick strandpromenaden in till stan idag, fixade "klösvantar". Både jag o J va som två frågetecken när vi hörde att bebisar kan behöva det o att de vist har en förmåga att riva sig o att det är lite jobbigt att fixa deras naglar.

Hade mysigt fikabesök av Fröken O och prinsessan i em/kväll!


v. 39 (38+1)

Oj, glömt tjockisbild på ett tag!


tummen upp

Har kommit till insikt idag att det skötbordet vi har beställt (det som jag tjatat nått så groteskt om, som gick sönder när vi beställde det på blocket, o sen lagt undan i en butik) liksom blir för djupt. Risken är rätt stor att det blir lite toalett-kaos, så jag har hittat ett annat (2 veckor innan bebis ska komma - bra tajming tycker jag) fast som givetvis inte finns i Varberg, vad jag vet. Har dock mailat leverantören som får hjälpa oss att hitta en återförsäljare. Det första vi beställt från början är 22 cm djupt o det andra är 14 cm när det är uppfält. Det negativa är ju såklart förvaringsmöjligheterna, massa bra i det första o inget i det andra.

På torsdag får vi finbesök av 2/3 av Js systrar samt lill-kusinen. Blir mysigt!

T:s lillasyster va här en sväng idag med ett superfint babygym med tummen. Så gott som nytt o passar ju både kille o tjej. J tycker dock tummen ser ut som en bajskorv o jag har därför smygt in tummen-grejer utan att han märkt det, man får ju inte vara dum ;) Nej jag skoja bara, det finns en liten neutral tummen-handduk o skötbordsunderlag med bara en liten tummen/bajskorv på o han tyckte nog det va rätt gulligt ändå.

Nu blir det dusch o sen Wallander!


lördag

Vad har jag åstakommit idag?
Inte mycket kan jag berätta. Sov till kl 12!!! Underbart va det. Sen gick jag upp o började baka frallor, tänkte i mitt stilla sinne att dom nog är klara så att J kan få en eller två innan han åker. Tji fick vi, dom va väll klara 5 min efter att han åkt till jobbet. Satt sen o systematiskt tryckte i mig tre stycken med inget annat än smör på. Stört gott med nybakade frallor alltså. Detta bakbeteende är nått som alltid drabbar mig när jag har lite långtråkigt. Det är liksom mysigt att baka. Dock gör jag alltid samma saker. Grötfrallor, muffins eller kanelbullar. Som dessert blir det alltid cheesecake, pannacotta eller smulpaj. Imån är det tänkt att bakas choklad o apelsin muffins. Har nog snart hela frysen full. Funderar på om man ska ge sig på att göra kakor, typ cookies.

Jahopp, köket ser ut som ett bombnedslag, det va ju roligt...

Igår kväll va jag hos T o hennes tre barn. Blev en mysig kväll med tacos, UNO, mysiga efterrätter och lite annat.
Note to self: Köp UNO o öva inför nästa besök, inte okej med storstryk 2 ggr i rad av två kids ;-)

Ikväll blir det både Hockey o Mello! Synd att inte J är hemma, inte riktigt samma sak att se på hockey utan honom ♥

Igår anlände spjälsängen till lägenheten! SÅÅ FIN den kommer bli, den är som ny fast lite bättre! En liten miss på botten, men sen ska det bli kul att sätta ihop den o bädda. Där kommer filuren (Js nya smeknamn på bebisen) sova gott!

För det är ingen vanlig dag

...för det är pappas födelsedag, Hurra Hurra Hurra! Grattis på 55-års dagen!


vacker stad

Försöker ju gå ut o gå varje dag vilket kanske va lagom kul igår när det regnade, men idag va det ju desto roligare när det va fint väder. Nu är nästan all snö bortsmält runt omkring där vi bor, dock gick jag ner till havet idag o där låg det kvar.



Krabbelurer

Lovade Js syster för några veckor sen att lägga upp receptet på krabbelurer här på bloggen, för tydligen är det jätteinne bland kidsen uppe i Stenungsund. Så vad gör man inte, som den supertrendiga människa man är:

Krabbelurer
12-15 st

2 ägg
1/2 dl socker
5-6 dl vetemjöl
2 dl mjölk
1 msk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
smör till stekning
(om man vill kan man ha i 2-3 dl frysta eller tinade bär, det brukar jag o  J ha)

1. Blanda ägg, socker, mjöl, mjölk, vaniljsocker, o bakpulver till en slät smet.

(2. Tillsätt bären)

3. Smält smör på svag värme o klicka ut typ 3 st åt gången med hjälp av två skedar.

4. Strö lite socker över när dom är nygräddade.

* * *

Det där andra receptet vi pratade om hittar du här.

kungabebis

Denna lilla kungabebis har ju lite förföljt en under hela graviditeten, vilket av nån anledning irriterat mig lite. Kommentarer som "Åh ska ni ha samtidigt som Victoria o Daniel?!" "Ja då kanske ni får på samma dag som Victoria o Daniel!", precis som att det går att jämnföra liksom, för oss är det ju större med vår bebis vilket det antagligen är för dom med att få en bebis. Fast nu råkar ju dom va kungliga, dvs representera Sverige, kan väll förstå att folk bryr sig då. Vi måste väll va det land som har skummast relation till vårt kungahus. Ena stunden älskar vi dom för att andra stunden håna dom. Väldigt växlande mellan att skratta med och skratta åt. Men skönt att dom har fått nu iaf tycker jag :) Men det va ju inte det jag skulle skriva om, för av nyfikenhet va jag ju tvungen o kolla in Daniels uttalande från imorse och jag tycker han är så himla härlig. När han precis berättat vikt o storlek på lillflickan så ser man så tydligt att han bara vill sätta sig ner o gråta av lycka. Så där nånstans (40 sek in i presskonferensen) börjar jag givetvis lipa. Gillar ändå Victoria o Daniel.



* * *
Idag har jag iaf bara en uppgift. Knipa!
J sa innan han åkte i morse: "Nu blir det säkert idag bara för det", sen ringde han vid halv tio o va irriterad över att alla prata om kungabebisen o så sa han: "Men OM det sätter igång nu så kanske det finns en chans att våran bebis kommer imån istället?"
Tja, kunde ju iofs blivit en fin 55-års present till pappa.

Nu är det bara ett datum till att undvika. 29 feb...

Föresten, snacket har gått lite här nu här under 8-9 månader:
Mina föräldrar och mina svärföräldrar är nätt o jämt lika gamla, men vad låter äldst:
farmor o farfar eller mormor o morfar?
Det är liksom inte bara så att fixa barnbarn, dom får ju en ålderskris på köpet verkar det som ;-)

bamse

Sov så sött lille katt

Helgen

Då får man väll ändå säg att helgen är slut. Dags att sussa o veckan börjar med att J har lite ledigt innan han går på igen på onsdag. Blir mysigt! Ska även en sväng till MVC imån.

Annars va det en lugn men rolig helg. Lillasyster va ju här så vi va en snabbis på stan (i regnet) i lördags. Fikabesök vid tre, tätt följt av Frölunda-match (med förlust) sen middag: Kantarelltoppade kycklingbiffar med klyftpotatis o sås.

Självklart såg vi Mello med men jag tänker knappt kommentera det för jag blir så arg att den där svettiga, orangefärgade pajas författaren (som dessutom jämför sig med Zlatan) gick vidare. Pinsamma människa!
Molly va bra!

Idag va vi som bekant på fotograferings promenad. Sen bar det av till f&f. Mycket våfflor med sylt o grädde blev det, och det va SÅ gott!

Har även vart på sista vattengympan o saknar det redan!

Nu har bebisen hicka igen... Så gulligt!


ett stycke höggravid jag

I helgen har lillasyster vart här o passade på att ta lite gravidbilder innan jag exploderar (som hon så fint uttryckt det). Hon sa även att det blir roligare tt fotografera bebisen när den kommer, haha!







Tack världens bästa lillasyster!

Om jag får välja...

... så får gärna bebisen välja en annan dag än den som Vickan o Daniels bebis kommer ut, samt totaltundvika skottdagen den 29/2.

I helgen kommer lillasyster ner o kollar in lyan, hänger och kollar Mello. På schemat står även fotografering och fika hos f&f.

Får även besök av min kära Eskilstuna-bo! Mys!


Hockey reprisen

Nu har J jobbat kvällsskift två kvällar och går på nattskiftet nu under helgen vilket betyder att han nu ligger o sover så han orkar vara vaken hela natten. Inatt satt han du uppe ett tag o passade på att se reprisen av Skellefteå - Frölunda matchen. Den va ju lite upp å ner den matchen. Första perioden slutade 0-2 trots att Frölunda bara hade 3 skott på mål. Sen i andra kvitterade Skellefteå efter bara 1,30. Vaknade nån gång där o gick ut o sa hej till J o kollade så allt va bra. Just i de skedet gjorde Skellefteå 3-2 o J lyser liksom upp o ler med hela ansiktet. Undrar ju såklart varför o får till svar: "Men jag vet ju att han bara kan åka o sätta sig för Frölunda vinner ju ändå med 3-6."

Ja vad ska man säga?! ;-)

Äpplet faller inte långt ifrån trädet heller, svärfar var snabb med att ringa o kolla hur det gick i innebandyn igår. Ush så tråkigt, vart är Warberg påväg?


glitter o glam - festen

Vi va ju på Glitter och Glamour fest med Js jobb för ungefär en månad sen o såhär fina va vi på röda mattan.
Tycker ju att jag har världens snyggaste sambo ♥


(askul med gubben som liksom tittar fram emellan oss hahaha)

bokbeställning

Beställt lite böcker som jag tror jag o J kan ha användning för:


Den första är i samma serie Barnliv som Föda barn som jag läste för ett tag sen. Den andra har jag fått tips av från Fröken O som säger sig inte kunnat leva utan denna bok när Prinsessan va bebis.

♥ ♥ ♥

Alla hjärtansdag igår - en dag som handeln såklart tagit fasta vid. Mycket krimskrams o kalsonger. Jag o J har som tradition att laga en lite mysig middag o kanske se nån film, eller som igår va det Hockey. Bara ha det lite mysigare än en vanlig vardag, o så blommor såklart. Påminde J i måndags om vilken dag det var igår varpå han svarar: "Okej, då får jag stanna nånstans efter jobbet!" haha! Älskar tulpaner så nu står det en stor bukett med vita o lila tulpaner på bordet. Sen sa J: "Har du köpt hjärtan chocklden?" (Brukar alltid göra det men inte iår.) Tog däremot frm ett litet paket o Js ögon börjr tindra för han kände med en gång på lukten att det va kaffebönor. Haha, han o hans kaffemal, tre små påsar iaf från Kom in o när det finns nytt kaffe här numera måste man verkligen känna efter o diskutera vad det smakar osv. Så ibland är det gott med bara en vanlig kopp med Gevalia, men det får man ju knappt säga högt. Hur som helst - hade en väldigt mysig alla hjärtansdag igår!

Alla hjärtans dag

Detta inlägget är tillägnat min familj, Js familj, alla våra vänner o kort o gott alla som jag känner: Glad alla hjärtans dag, jag tycker om många av er o älskar nog ännu fler av er. Jag gör det idag o alla andra dagar!


Rånad

Känner mig brutalt rånad efter att jag av ren nyfikenhet vart på söderhallen och handlat inför kvällens middag. Kommer säkert va glad flera ggr att det finns en närbutik men ja man är väll bortskämd med att ha haft både Willys och Kvantum (som ändå ses som en dyr butik) runt knuten när det gäller både utbud av sortiment o pris.

Har provat vår tvättmaskin idag o det gick ju bra fram tills tvätten va klar då jag råka trycka igång den en gång till o sen inte fick stopp på den. Så en tvätt tar alltså lite drygt 3,5 timma i det här hushållet. Hoppas inte grannarna hörde när jag gapa: "Nej stopp dumma tvättmaskin"

Okej, nu känner jag att intressenivån på detta inlägg blev jättehögt. Mat o tvätt liksom.

Men när jag ändå är igång så kan jag ju avslöja att jag ska baka en kaka sen. Varför spara på hemmafru-krutet liksom! Skämt å sido gillar att vara huslig - vi får troligen hjärtligt besök ikväll o jag tänkte slänga ihop en typ pannacotta-paj med hallon. Både J o den andre killen är med i jobb-bantningen så jag ser fram emot att det blir en del över.

Frölunda - Dif ikväll med, tjoho äntligen är det igång!


Vante

Fick finaste stickade vantarna av Js mormor i förra veckan. Dom är så fina att jag är rädd för att använda dom!


städy

Oj vilken dag!
Vaknade när Js väckarklocka ringde kl 5 o blev fullkommligt klarvaken. J däremot tryckte sedvanligt av larmet både en o två ggr ;-) somnade om när han gick o sov till sju då mitt larm ringde och jag precis som J tryckte v larmet massa gånger. Idag hade vi bokat in flyttstädet o dom skulle anlända kl 9 till gammla lyan. Fem över nio ringde dom o sa att dom va i Kungsbacka o något försenade. Svarade med min aldra ljuvaste gravid-stämma att: Okej, jag sitter ju här o väntar på er liksom, det är ju sagt kl 9 då får man ju ringa lite innan.
Då tyckte smart-ass i andra änden på luren att jag kunde lämna lägenheten olåst o gå därifrån. Men enligt dom uppgifterna jag fått så skulle vi ju tillsammans gå igenom om det va nått o dom skulle lämna offert ifall dom ansåg att lägenheten va kraftigt nersmutsad osv, o då skulle ju allt det spricka. Så jag satt snällt på golvet o läste Metro o surfa på mobilen. 50 min tar det tydligen att köra från Kungsbacka... Men när dom väl kom (7 pers) så gick allt smidigt. Gick upp till min hyresvärd o drack kaffe o prata en stund, sen hem o åt lunch (mitt liv är en enda stor mat o sov klocka) sen tillbaka. Det roliga va att dom skulle ringa när dom hade en halvtimma kvar så jag skulle kunna komma dit. Men kändes inte som att dom skulle göra det så jag gick dit igen, varpå dom säger: Vi är klara om 5 minuter... Men, orka inte!
Blev kalasfint o dom gjorde ett jättebra jobb, synd att det där med kommunikation inte är allas grej. Och hur går det ihop? Sju personer som städar en 65 m² stor lya för 3000 kr under tre timmar? (Dock betala vi bara 1500 pga RUT-avdrag) Skämdes nästan lite.

Sen gick jag o min hyresvärd över lägenheten o kollade så allt va fint, hon fick nycklar o allt va frid o fröjd. Bättre hyresvärd går inte att få, kommer nog sakna henne litegrann!

Hur som hellst, några ärenden på stan, sen hem o här sitter jag n u i soffan, härligt go i benen av all promenad under dagen och all frisk luft!

J kallade mig hemmafru innan o efter han hade sagt det såg han nästan rädd ut. Stackarn, mitt solskenshumör gör att han knappt vågar skämta längre.

bada på kustis

Om du är eller om du blir gravid och får möjligheten att medverk vid nån slags gravid-vattengympa så lova mig en sak, bara gör det. Det är så stört skönt och man blir helt plötsligt jätterörlig. Man uppfattar tydligen bara 10% av sin egen vikt eller nått sånt. Sen måste jag ju medge att hela Kustis-atmosfären är ju bra helt underbar. Jobbbade där för 100 år sen o då passade man ju på att bada lite då o då. Sen möter man ju lite andra gravida människor med eftersom det är just gravid-gympa, vilket givetvis också är kul!


v. 37 (36 + 1)

Nu, nu är det inte länge kvar o vi längtar efter dig:


Härlig söndag

Idag har vi en helt vanlig söndag här hemma. Med dagar i bagaget som bestått av flytt, flängande fram o tillbaka, massa fixande o organiserande, ommöblering och trötta fötter (vad gjorde jag innan jag fick fotbad o tillhörande fotsaltskit i julklapp?!) är det rätt skönt att bara vara. J går på 7-dagars på jobbet nu imån o jag ska göra det som alla sagt till mig, vila. Fick tom 4 böcker levererade av min svägerska som nog va en uppmaning att slappna av till.

På tal om Js storasyster så har bebisen en underbar kusin att se fram emot att leka med. Växte själv upp med en jämngammal kusin vilket va toppen!

För ett tag sen värmde jag bullar i ugnen, alltså typ ICAs färdiga. Blev katastrofbrända, men idag testar jag på att baka muffins själv. Vanliga muffins, inga ABCD-nyttiga muffins utan vanliga hederliga med recept taget från den rutiga kokboken. Förutom att dom typ rann över blev det ju superbra! One step closer to bullmamma!


3:e flyttdag

Lampor.
Vi har typ inga lampor i taken, så det är ett litet projekt för dagen att hitta några. Samt packa om köket (som garanterar kommer omstruktureras flera ggr) skulle även behöva hämta våra kläder, allt i frysen och lite krafs i gamla lyan. Får se vad som händer. Imån får vi hjälp igen! Känns bra!


2:a flyttdagen

Oj vilket hästjobb J o pappa gjort idag, lyft o burit, slitit o släpat! Jag har mest packat kök i min egna takt, gick så sakta att jag tyckte att jag själv va långtråkig. Lite kaos i nya lyan nu bara, lådor o grejer överallt. Men vi har tid!
På fredag kommer Js föräldrar - ska bli skoj! Blir nog mycket fixande då.

Nu försöker J få ur mig vad dom sa om alla sladdar o omkopplings-grejer till internet o TV. Liksom rätt person att fråga o skicka på att ta sånn info. Jag tänkte mest på att försöka se intresserad o förstående ut när dom hade hela sladd-genomgången... För egentligen fatta jag inte nånting o hoppades innerligt att J ändå skulle fixa det ;-) är, summa-summarum, dys-sladd-iker med en släng av teknisk fobi.

Nya lyans första måltid blev makaroner o korv:


Går inte att kommentera

Har förstått att det inte går att kommentera på bloggen. Tyckte väll ni vart lite tråkiga ;-)

Dock snokade min lillayrra upp att det har att göra med att jag (nästan) enbart bloggar från mobilen. Det arbetas på problemet så när dom uppdaterat appen (som jag bloggar ifrån) så kommer det gå att kommentera igen.


1:a flyttdagen

Idag har dom första lådorna flyttas och igår em/kväll fick jag ner typ halva köket i lådor (inte över-packade lådor, pappa). Ska ta resten sen.

Kännde mig ju mest ivägen o klumpig när lådorna skulle upp idag. Vi hade lite lätta påsar o kuddar som gick fint, men va jag inte ivägen i trappen så va jag ivägen nån annan stans ;-)

Second Hand kommer imån kl 8.15 o hämtar allt som dom ska ha o det är fixat med städfirman så dom tar fönstren också i nästa vecka.

Phu... Vad har vi missat?


Det som avgör vart man bor

Nu när vi snart står med ena foten i andra lägenheten så sa J en så rolig sak innan som jag måste citera:

"Men det känns ju ändå som man bor där sängen o kaffebryggaren finns!"

Vi hade även ett längre samtal om när under själva flytten kaffekokarn o Js kära kaffemal ska förflyttas. Om J har gjort narr av min kärlek till vår stektermometer så är hans kärlek till kaffemalen på gränsen till pervers ;-) Rätt gulligt!


Vårt hem

Idag har dom sista papperna skrivits på o pengar förts över osv. Så idag är jag o J bostadsägare!

Känns bra, äntligen nått helt eget!

Tyvärr fick vi förhinder precis innan vi skulle åka bort o "kolla läget" idag men imån ska vi köra dom första lådorna innan J börjar jobba, så det blir lätt att börja den stora flytten på onsdag.

Efter typ fyra nätters vakna-somna var 5e minut fick jag inatt sova utan nån större störning. Härligt!
Va o kolla bebisen idag med o allt är bra men mitt socker har gått upp, dock inte över. Sen om det är tillfällighet eller inte får vi se på torsdag. Har nämligen vid båda tillfällena med högt socker ätit smaksatt fil med havrekuddar eller cornflakes, vilket (tydligen) innehållet extremt mycket socker. Så Hälsofil är inte hälsosamt... Orka!! Så nu får jag gå dit på fastande mage på torsdag morgon kl 7.30 o se ifall det är mer normalt.

Så nu har jag köpt vanlig fil. Varför stoppas det så sjukt mycket socker i allt för? Och jag som brukar variera min frukost med gröt, macka o ägg, fil o cornflakes m.m.

Nej nu är det projekt packa ner kök på schemat. En kopp kaffe på det!
Over and out!


Lite bilder på flyttkaoset

Söndag och måndag ska jag ta det mesta av köket har jag tänkt. Tar man bara lite i taget så går det ju hur bra som helst att packa. Det är ju bara själva lyftandet av lådor/möbler som man ska undvika. Känns som vi är i fas, trots att jag haft en grymt förslappande dag idag.

 

 

 


Se där ja

... nu kom det ju fram iaf. Lustigt, nu får ni läsa typ samma inlägg fast i olika form, grattis ;-)


Vill ha vår

Gjorde ett blogginlägg igår om vad vi åt men cyber-intenet måste tyckt det va så tråkigt så det blev liksom borta. Jag längtar så till våren, tänk när vi kommit på plats i lyan, bebisen har behagat komma ut, J är ledig o det är fint väder o vi går en promenad ner till havet. Lite annat än -15, jag sitter fortfarande i pyjamas o Js stora myströja. J jobbar o bebisen sover i magen o runt omkring mig är det bara flyttkaos ;-)

Vart extremt godis sugen igår! Har verkligen blivit av med mitt sockerberoende sen J ingick bantar-avtalet på jobbet. Har vart mitt sätt att supporta liksom, det o att J vid nått tillfälle sa att bebisen är sockerberoende redan i magen. Men igår gick J o la sig tidigt till följd av att han vart dålig o sovit konstigt, så jag såg min chans. Tryckte i mig massa godis o en halv cantaloupe melon. (Nej frukt är inte godis) Konstigt att jag hade svårt att sova sen när jag typ va hög på socker. Såg även Kronjuvelerna. En svensk film, helt okej! Dock kan ju Björn Gustavssons skådespeleri diskuteras.

Nej, nu ska jag ta tag i livet. Kl är tio i tolv o jag slappar omkring i pyjamas.

Med risk för att inlägget inte publiceras nu så åt vi förkokta ugnsgriljerade tjocka rev igår o det blev jättegott!


Dagens

Dagens middag:
Förkokta o ungnsgriljerade tjocka rev med potatis sås och broccoli.
Blev galet gott!
Kokade köttet typ en timma med lite fond/buljong o pepparkorn. Sen när det va klart fick det stå i vattnet en stund, slängde ihop en marinad på grillolja, soja och sweetchillisås. Skalade potatis o satte på dom ungefär samtidigt som köttet åkte in i ugnen på 200 g. Såsen gjorde jag bara på matgrädde, kalvfond, soja o sweetchillsås.

Efter det vilade jag middag - bara för att jag kan! Såå sköönt!

J (den krasslige) är lite bättre men har ändå pga minimalt med sömn inatt just gått o lagt sig. Skitkul, not. Imån går han på o börjar jobba kl 5. Dock sa han häromdagen när vi pratade om mina humörsvängningar att han kommer springa in i kontrollrummet krama var enda en på skiftet när han går på igen. Moget ;)

Har inte ätit godis på hundra år känns det som, drog ner radikalt på den varan när J ingick sin jobb-diets-grej, bara för att liksom supporta. Men är just nu ap-sugen på lösgodis så jag ska ner till Hemmakväll o plocka lite.


v. 12

Haha, v 12-13 nånting här under, brunbränd o fin o snart påväg hem från Grekland. Kommer ihåg att jag o lillasyster ändå konstaterade att det syntes lite, o vist hade mina brallor blivit tajtare o jag gick upp typ 3-4 kg innan jag skrev in mig på Mvc, men just nu tycker jag ju jag ser skitsmal ut.


v. 35


Ett till kul inlägg

Efter en aktiv flytt-fixar dag igår har dagen idag vart mindre produktiv. Gick upp vid nio, åt frukost, J sov vidare. Pratade i telefon med både min söta farmor o lite andra folk. Sen läste jag lite i en bok jag köpte för några månader sen. "Att föda" av Gudrun Abascal. Det är ingen direkt läsa pärm till pärm bok utan snarare att man kan läsa lite där man känner för. Blev iaf supertrött o börja frysa där jag låg i soffan (stört kallt i v-rummet) så jag kröp ner bredvid J som är som ett levande element. Magen/Bebisen emellan som så snällt låg o sparka J i ryggen ;) Somna som en sten o vaknade bara när J blev övervarm o försökte slingra sig undan, haha! Tji fick han! Vakna en timma senare vid kl ETT!! Upp, lunch, kaffe o frukost o lite fix blev det innan sista föräldragruppen. Lite ångest när ett par inte va där, dom hade nämligen fått sin bebis redan, en månad för tidigt så: snälla söta våran bebis, du är jättevälkommen o vi längtar massor efter dig men kom inte förrän efter flytten!

Tips till andra gravida par: Flytta inte en månad innan BF.

J är lite halvkrasslig, verkar inte vilja bryta ut helt eller bestämma sig. Hängig, ont i ryggen o idag sov han halva dagen o frös så han skakade vid ett tillfälle. Och så toppat med lite magont. Tror inte det är feber iaf, nån som har en diagnos att ge? Hoppas det går över!

Nej, trots vilodag ropar sängen på mig. Imån ska vi på kontroll på nya lyan tillsammans med föreningen kl 10.
Spännande!

Känner att bloggen verkligen är spännande för er att läsa just nu, skulle lika gärna kunna skriva: "Jag gick upp, packade lite lådor. Jag har krämpor, jag är trött. Hej då!" Nästan lika innehållsrikt.


RSS 2.0