Så ser jag ut

Den nedersta bilden är tagen på Kreta, i vecka 12. Man kan kanske tro att det syns, men sanningen är snarare att så ser jag ut i vanliga fall också. Första bilden är i vecka 17, hände alltså en hel del på bara fem veckor. Men det häftiga är ju egentligen inte det även om det klart är kul, utan tänk allt som pågår därinne. Det är väldigt häftigt att sitta i soffan och klappa på magen o tänka på hur det finaste jag o J kan önska oss håller på att utvecklas därinne. Det bästa jag vet är när J pussar på magen. Allt annat känns så oviktigt då!

Nu blev jag väldigt sentimental här, så jag måste nästan berätta vad J sa häromdagen när vi kollade på Frölunda-Timrå matchen: "Tänk nu om det blir en kille och han börjar med hockey och blir duktig o så, sen kommer han hem en dag och säger att han tecknat ett kontrakt med typ Färjestad!"

Ja sånt kan man ju också oroa sig för!


Åh va bra!

Äntligen finns det en app till Iphonen där man på ett normalt sätt kan blogga från mobilen. Annars de gångerna jag gjort det förut har jag skickat ett sms till ett nr o på så vis uppdaterat den. Lite old fashion känns det som, så detta va verkligen uppskattat! Iphonen har man ju alltid med sig och för tillfället startar jag upp min laptop när jag ska betala räkningar eller om jag vill somna till en film i sängen. 1-2 ggr i månaden alltså!

Nu ska nog bloggen få nytt liv igen!


vardag

Just nu känns det som att allt bara rullar på, det är vardag, man går upp, går till jobbet, jobbar, kommer hem, lagar mat, fixar lite, sätter sig i soffan, nickar till, går o lägger sig. Helgerna swishar förbi i ett fasligt tempo och igår fick jag lite ångest när jag såg hur lång tid det skulle dröja innan jag o J hade en ledig dag ihop. Vi hinner inte tröttna på varandra just nu om man säger så. Tack o lov så får vi lite kvällar eller mornar ihop - det får man ta vara på. (sen ska jag inte klaga, det finns ju dom som har det värre)

Gillar höst och jag gillar vardag, men just denna hösten vill jag njuta och inte jobba ihjäl mig. Det finns viktigare saker för tillfället.

Nåja, idag har jag en ledig dag och som alla lediga dagar så fylls dom med diverse saker som ska fixas, tvätt, städ och lite vila.

Oj va tråkigt inlägg det blev!


Just hemkommen från Mickelsmäss på fästnin...

Just hemkommen från Mickelsmäss på fästningen tillsammans med fröken O och prinsessan Isa, fick med mig surdegsbröd hem o blev jättesugen på att gå in i surdegsträsket. Massa gott iaf! Mickelsmäss va väldigt mysigt o vi har redan bokat in nästa år! Nu vankas det innebandy o årets första hemmamatch. Blir skojigt!


Påväg hem från götet o en mysig helg med l...

img_1827 (MMS)

Påväg hem från götet o en mysig helg med lillasyster o bror! Åt middag på en italiensk restaurang igår, gott och mysigt! Blev lite shopping med, har äntligen byxor jag kan använda.


besök


J ♥ M = bäbis

RSS 2.0