sol i sinne

Va härligt väder det är - försöker få tag på Fr. O o Prinsessan för en promenad o glass i det sköna men utan nån större framgång. Får nog bli en promenad själv om jag inte får tag på henne!

Mycket som händer just nu och då krävs planering så att allt ska klaffa. Är väll kanske inte känd som den bästa planeraren och tidsuppfattaren, men jag tror faktiskt (önsketänkande?) att jag har läget under kontroll. Noga utformade To-Do-listor och deligering som är nästintill svåra att inte förstå, både för mig själv o andra. Ja, men nog ska detta gå bra, om inte annat så löser sig alltid det mesta. Om ni undrar vad jag pratar om så är det stor ombyggnation på jobbet - ska bli riktigt kul!
Kommer även vara med o bygga om två andra butiker utöver min egen.

Som en liten morot för dessa två rätt tuffa veckor som är framför mig så har jag en långweekens i Oslo med little-sis mf.l. att se fram emot. Ska bli skitkul! Tycker lite synd om henne o R just idag för deras Cypernresa blev inställt pga vulkanen på Island.

Hoppas på fint väder i Oslo över första maj, en filt, några öl och sol i Frognerparken känns otroligt lockande.

Klänning, bolero, kostym, skjorta o slips är fixat inför bröllopet i maj. Längtar såå! J blev rysligt snygg i sin manliga kostym! Misson som är kvar är skor till J. Tyvärr inte tillåtet med Converse.

Storvreta gick o blev svenska mästare igår och dom gjorde ett tappert försök att likna det blå havet. (fast dom va mer som röda havet då...) Dom kom väll inte ens upp i 25% av det som blå havet brukar höras, men det va ju ett bra försök... Bättre lycka på den fronten nästa gång.

Fick lite rysningar när jag såg deras lycka när matchen va slut! Grattulerar.

Nu ska jag ut i solen!




carpe diem

BFF är i stan, vilket betyder att jag i princip släpper allt annat (inte jobbet dock) o ägnar all min lediga tid och tankar åt henne. Vi gör det vi är bäst på, planerar inget in i minsta detalj utan bara... carpe diem. Haha!

Nått man inte skojar bort är att Warberg har åkt ur i semin... Tungt!

Nu ska jag strax åka till jobbet, jag o A hade en riktigt tuff dag i går. Sa i slutet av dagen: Fy fan A va jävla effektiva vi vart idag! Varpå hon säger: M, vi är inte ensamna. Och så hör jag hur hon o en liten gubbe börjar fnissa. Jaja...

Har fixat klänning till bröllopet i maj, så fin! Nu fattas en bolero till mig bara och Js kostym behöver justerat ( + att han behöver skor, skjorta o slips och en klipptid).
Jag längtar, ska bli så skoj!

Nej. nu går tåget snart.

Carpe Diem!

öa

Om ca 2 timmar lämnar vi ön och återvänder till Varberg.

Går knappt i ord att beskriva hur skönt det är att vara här, man blir helt avslappnad, allt är bara toppen, trevligt och mysigt! Att tre dagar kan gå så fort...

Påsken har, som för alla andra, bestått av mat, dryck, godis.... o lite godis till.

Tror på vinst för Warberg i Uppala ikväll...

Tjo o tjing!


* * *


ps. Systrarna Brontë va tre stycken o det va inte tur, jag viste det! ds,


RSS 2.0