slutspel.

Åh det är sååå underbart!
Jag vet inte vad som är bäst, att man går en hel dag o tokladdar o sen sätter sig ner o ska bevittna detta spektakel, när Helsingborg blir irriterade eller om det bara är liksom hela stämningen, allting pakiterat i ett o allt bara flyter på som det ska. Underbart är det iaf. Att slå! Helsingbog.
Som sagt, underbart, fast bäst är ju att slå Helsingborg på deras hemmaplan. Som pappa sa: "Ja man har ju haft många fina resor ner till Helsingborg!"

Hade dagen till ära rotat fram min fina matchtröja, trodde dom flesta skulle ha det, men ne... satt där typ ensam på vår rad. Min är ju dock snyggast.

* * *

Har föresten haft pesten några dagar. Eller magsjuka kallas det också. Bästa sättet för att få ens sambo att titta på en med avsmak, få sina vänner att ignorera en och ens familj att se på en med avsky är att nämna att man har/har haft magsjuka. J pratade om att han inte skulle ens ge mig en puss på 2 veckor, så numera är jag 2 kilo lättare o lever i celibat. Han pratade också om nått sanerat rum han skulle skaffa som liksom funkar som ett skyddsrum för honom. Där inne skulle bara allt det nödvändigaste finnas: Data, tv-spel, dvd... o lite mat. Sen skulle han då gå in i det här rummet o isolera sig mot mig. Han överdriver aldrig.
J brukar annars va rätt duktig på att säga att jag är fin och så, se på mig som om att jag är den vackraste personen i hela universum och sådär - men dom här dagarna har ju vart rena rama motsatsen. Om jag inte vart så ynklig i måndags så hade han nog föreslagit ett bad i handdesinfektionsmedel.

* * *

Näst efter vinst mot Helsingborg kommer totalförnedring av AIK, sen kommer lyckan över att ens sambo vill krama en igen efter att man haft pesten, förlåt magsjuka.

RSS 2.0