julkort är underskattat

Idag är ingen vanlig dag!
Först o främst ska jag jobba i min gamla butik vilket ska bli skoj, o för det andra ska vi fira lilla julafton jag o BFF o J. Massa, massa mys! Blir dock inte så avancerad julmat, snarare grönsaksgryta som J beställt.

Fan va kul det är med julhandeln! Massa folk, fart o fläkt... jag bävar inför jan o feb. Men vem vet, man kanske får andra utmaningar (....)

Skickar fok inte julkort längre?
Det är ju supermysigt med julkort, kommer garanterat få jul-sms. Men julkort är mysigast! Det är ju typ som att få ett handskrivet brev, mycket roligare än ett mail. Mer personligt! När jag inte bodde 40 meter från farmor o farfar, utan snarare 40 mil så brukade vi brevväxla, hur kul som hellst! Vet att dock nu skickar lite brev till dom andra barnbarnen som befinner sig lite varstans.

Såg Inglorious Bastards igår, förutom att den va lite lång va den väldigt bra. Lite väl rå ibland så jag fick gömma mig under täcket, men helt klart sevärd. Oväntat slut.

Nu ska jag äta frulle!



tomtemor

Viste ni att det bara är 2% av alla tomtar som är kvinnor?
Läste det i metro igår...


sunes jul

Skrattade så jag grät häromdagen, älskar Sunes jul!


JULBAKET

Men pappa Rudolf är ju bäst:

Best of Pappa Rudolf

* * *

Provade årgångsglöggen igår med, mm... mycket god!

svininfluensa eller gravid?

Har ni tänk på att så fort man råkar nysa i dessa tider eller alternativt ha lite värk i kanske axeln så tror folk att man har svininfluensa. Det är ungefär som när man passerade 25 och råkade ha lite ont i magen en dag, då får man frågan om man är gravid. Man kan må lite illa, va lite trött, bli yr när man reser sig upp. Då är man helt klart gravid, finns inga andra alternativ. Efter 25-årssträcket känns det som att man går omkring och är en barnafödansmaskin som snart sprängs, och alla får tydligen fråga om man är gravid.

Men nej, jag har bara lite gaser i magen och en vanlig hederlig svensk förkyldning, ont axeln för att jag är dumm nog att ha en axelväska som jag packar aldeles för tungt och ibland lyfter jag fel vid tunga lyft. Jag glömmer av att dricka ordentligt, vilket gör att jag blir yr, ibland går det en timma för mycket utan mat och då blir jag med yr. Ibland kan det vara för att jag inte snusat ordentligt heller!

Så prutt och nys på er o sluta fråga.

spö till AIK

Vet inte om det är för att det va just AIK som fick spö, eller om det va för att allting bara klaffade som jag anser att det va en av de roligaste matcherna jag sett i Sparbankshallen. Det är sånna söndagseftermiddagar som man längtar efter att få uppleva! Underbart!

Snart är det jul - fasen va det går snabbt nu!
Redan den 7e. Har endel att ordna både på torsdag (ledig dag) samt söndag. Jaja, mysigt med!

Hoppas nu mitt brev till lillasyster kom fram idag!

Nu blir det skrangelexpressen mot Borås!

run to the hills

Igår va det födelsedagskalas för en 25åring, lite lagom försenad anlände jag i taxin och det krävdes bara att sitta still i en halvtimma och dricka en hof, sen infann sig den sedvanliga fredagströttheten. Vad gjorde man när man inte drack kaffe? Mysigt kalas vart det, och födelsedagsbarnet njöt i fulla drag - härligt!

Som den Idol-fantast jag är hade jag sms uppdatering. Fick även numret skickat till mig så jag kunde rösta på Erik i duellen. Min fråga är bara (nu när jag sett reprisen på tv) hur kan Erik hänga löst efter den uppvisningen på Run to the hills? Jag började ju nästan lipa så bra va han!
BTW - ska på julbord nästa fredag, med jobbet. Kommer alltså att MISSA idolfinalen....... lite surt.

Idag blir det en stenhård kamp på Superbowl!
Men först ska jag se klart på Frölunda - Timrå.
Imån väntar skräckens match... Warberg - AIK.
Vet knappt om jag ska skratta eller gråta!


julskiva

Alla andra jular är det ju Absolut Christmas som spelas om, och om, och om igen. Iår blir det EMDs, har än så länge bara hört suckningar när jag berättat om mitt skivinköp. Den är faktiskt jättebra! (Har iofs bara sagt det till två personer...)

Imån ska jag på 25-årsfest efter jobbet!

omtänksamt?

Anser mig själv vara väldigt omtänksam när jag går upp kl 05.45 bara för att vara klar på toa lagom tills J går upp, klockan 06.20... Vad gör man då inte för husfriden, på morgonen. Klockan kvart i sex.

Kalt i lyan idag med.

Uggly B o DHW ikväll, WIIE!

RSS 2.0