Ett litet 8-timmars arbetspass kvar, sen ä...

img_6807 (MMS)

Ett litet 8-timmars arbetspass kvar, sen är det semester! Förutom en tripp till London blir det nog en del tid i både Varberg o på Åstol. Kom igen nu solen, titta fram nu!


drömma

Sitter här en söndag och drömmer mig bort. J ligger och sover för han har jobbat natt. Han ska sova några timmar till för att inta ännu ett nattskift, så det blir till att hålla sig lugn och inte väsnas för mycket så jag inte väcker honom. Lagom roligt i denna annars så mysiga lya. Det är väll lite av ett problem som vi vill se till att lösa snart, vår boendesituation. Ni som vart hemma hos oss vet ju att det är en genomgångs-lägenhet. Man kommer in i hallen, sen vidare till vardagsrum, sen kommer sovrum o sist köket. Måste alltså gå genom sovrummet för att gå mellan kök o v-rum. Mindre praktiskt de dagar (som idag då) när J har och ska jobba natt när han behöver sova till ca 14.00. Hellst när man vet att det står lite disk i köket och det hade vart skönt att kanske fixa lite i v-rummet, men det går ju inte när ens sömnproblematiske sambo sover vägg i vägg. Man får sitta stilla, knappt skriva på tangenterna.

Har därför vart inne på hemnet.se hela morgonen, drömt mig bort till olika bostadsrätter, möblerat o så i hjärnan, fantiserat och sett oss sitta på olika verandor och balkonger. Slås dock då och då av att vårt boendesparkonto växer stabilt men kanske inte tillräckligt fort. Men vi kommer dit, och gudars va roligt det kommer vara! Tills dess får vi fortsätta drömma.

Håller på att ta körkort!
Just nu kör jag mest med J, men jag får köra med pappa också. Har mest kört på industriområdet men även i stan, lite nervöst vill jag lova att köra ut på V.Vall första gången. Blir ju då att man kör olika bilar, och efter en runda med vår röda fara så kändes det som att jag helt tappade allt vad dragläge heter, fick kärringstopp på kärringstopp. Till slut fick J starta skiten bara för att se att det fortfarande gick. Gjorde det ju såklart. Sa det till min körskolelärare (som förövrigt är jättebra) som sa att ibland när man kanske fått två kärringstopp blir liksom bilen inställd på det. Kändes bättre efter dom orden, tills jag sa det till J hemma. Han svarar: Du betalar ju honom för att han ska säga så.
Precis som att J är västa bil-einstein.

Har iaf satt målet att jag har lappen i Oktober. Vi får väll se hur det går!
Nu ska jag ha lite uppehåll o mängdträna över semester, o plugga teori o vägmärken. Sen blir det hårdkörning igen i mitten av Augusti.

J går även en handledarkurs på sitt jobb och där hade dom frågat om det är nån som håller på med någon slags handledning privat. J svarade ju såklart att han är handledare åt mig när jag kör. Läraren hade blivit helt tyst, J hade kollat lite frågande på honom. Till slut sa läraren: Ja jag får bara önska dig lycka till, det är ju den värsta formen av handledning man kan utsätta sig för, att vara handledare åt sin sambo.

Förstår dock inte vad han menar, tycker J sköter sig ypperligt hitills!

Nu blir det en vända till köket o lite kaffe, sen en promenad innan J har beställt väckning!

Jag är en ö



Tisdag kl 22.45 kan ni se denna film där ingen mindre än BFF är en av huvudrollsinehavarna. Man blir ju ganska stolt och näst intill mallig när man berättar om det för folk - kan tänka mig att sälja autografer, säg en sådär 1000 kr styck. Kan arrangera mindre träffar också, vi möts vid torggrillen i Varberg o så får ni hälsa på henne. (5000:-)

Skoja bara, men ratta in Svt2 kl 22.45 så får ni se Jag är en ö.

RSS 2.0