"alla vill se dig dala nu som..."

Gissa vad världen sötaste J har gjort? Jo, bokat biljetter till Håkan Helllström på Trägårn' i sommar! <3


Lite myspys-ljus o massa ljusstakar i föns...

img_6807 (MMS)

Lite myspys-ljus o massa ljusstakar i fönstrena. Ska bara få fyr i min mormors gamla ljusstake, helt klart den finaste ljusstaken som finns!


Idag har jag (eftersom jag vart ledig...) ...

Idag har jag (eftersom jag vart ledig...) städat större delen av lägenheten, hängt upp en tavla, sorterat sjukt mycket papper (hur mycket måste man spara?) samt tvättat. Är det för tidigt att sätta upp adventsljusstskar? Börjar tröttna på att städa på min lediga dag... Har fixat lite med mitt o Js Ica-kort, vaccination och andra tråkiga saker. Längtar tills jobbet imån.


What the world really needs is more love a...

img_6807 (MMS)

What the world really needs is more love and less paperwork. -Peatt Bailey


Igår när vi va på bland annat Mio så såg v...

img_6807 (MMS)

Igår när vi va på bland annat Mio så såg vi en rolig syn - en häst i Mc Donalds drive-in. Lite roligt! Vi hade bara en bilskrapa igår så därav min slapphet att inte hjälpa till med snön. Men jag va ju ett fint stöd o stog o titta på, samt att jag lyckades få in snö både på min o Js sittplats ;-) Gårdagen va mysig med lite möbelkollande inför framtiden, J kollade på akvarium o sen fika vi hos pappa och A. J ansåg att man kunde anställa nån som gjorde rent akvariumet medans pappa ansåg att den anställningen hade han ju redan fixat när han gick ner på knä för mig. Lyssnade inte på det örat! Glögg, pepparkakor o grönmögelöst ligger högt upp på listan just nu - gott och mysigt!


Om man inte har körkort så behöver man int...

img_6807 (MMS)

Om man inte har körkort så behöver man inte hjälpa till med nått som har med bilen att göra!


kaaallt

Har legat under mitt täcke i soffan större delen av kvällen och aldrig fått upp värmen. Behöver inte enbart bero på att det är kallt ute, utan att jag är stört trött. Ibland önskar jag att jag inte la så stor press på mig själv, att jag bara kunde släppa vissa saker när det inte är den tiden på dygnet att jag kan påverka det. Det är väll pressen och målen som man har som driver en framåt och i rätt riktning, gillar att ha krav på mig själv, men ibland är det mindre sunt. Ibland måste man unna sig att bara vara, att bara vara Martina och lära sig att inte ens tänka på det under kvällen. Men jag älskar ju mitt jobb, och sen blir det lite mer jobbtänk en kväll när man sitter ensam. (Ja ni fattade väll ändå att jag skrev om jobbet eller?) Mitt nyårs-löfte kanske borde bli att lägga sund press på mig själv?! Inte leva fullt så mycket för att jobba utan ha en lite sundare jobba för att leva-relation med jobbet med. Kanske 50-50 nånting, snarare än 80-20.

önskelista till tomten

På begäran (från tomten) kommer här en nätt önskelista:

1. RESVÄSKA.
Detta står absolut högst upp på min önskelista, ska nämligen till ett land långt, långt härifrån i januari. Önskar att den rymmer nånstans runt 65 liter, är hård o alltså inte i tyg. Alternativt denna. Kolla så att det inte är kassa hjul på den. Har hört att Ge-Kås har bra utbud.

2. MYSPYSDRESS.
En fin och snygg mysdress att slappa omkring i hemma men som man ändå ser snygg ut i. Stl M eller L.

3. EL-TANDBORSTE.
Min gamla har tyvärr gjort sin sista borstning.

4. SALT & PEPPARKVARN.
Dessa, från Anders Petter i rostfritt är jättefina.

5. KÖKSREDSKAP - Margrethe Mixkanna.
Önskar mig dessa från Rosti, finns på Cervera.

6. KAFFEMUGG.

Detta är nått jag o J önskar oss tillsammans. Vi har redan 6 st sånna här koppar och älskar dom, men hade ju vart kul att till slut ha ett helt sett. Denna design har vi sen innan.

7. CHIC.
En prenumeration på Chic - klicka här.

8. ÖVERASKNING.
Det är barnsligt kul att bli överaskad med.

9. SNÖ PÅ JULAFTON OCH FRED PÅ JORDEN.

Tio stora röda rosor stog o väntade på mig...

img_6807 (MMS)

Tio stora röda rosor stog o väntade på mig idag när jag kom hem från jobbet, underbara söta och fina J! 4år sen vi förlova oss idag. Den som väntar på nått gott...


Idag är ingen vanlig dag för det är Js föd...

Idag är ingen vanlig dag för det är Js födelsedag hurra hurra hurra! Har vart ledig idag vilket i sin tur lett till att jag tvättat i städat lite, samt fixat Js födelsedagspresenter. Va även över hos farmor o farfar på en eftermiddags fika, fick vofflor - jättegott. Har helt klart världens bästa farmor o farfar!


Såhär snöigt/slaskigt va det kl 07.15 i mo...

img_6807 (MMS)

Såhär snöigt/slaskigt va det kl 07.15 i morse. Nu är min mat slut, dags att fortsätta jobba!


Fin present!

img_6807 (MMS)

Fin present!


Vet precis hur min söndagskväll kommer att...

Vet precis hur min söndagskväll kommer att se ut: En lång varm dusch sen massa mat o godis uppkrypt i soffan till Entourage! Like like trippel like!


Detta är lillasysters kaffemugg, denna dri...

img_6807 (MMS)

Detta är lillasysters kaffemugg, denna dricker hon sitt morgonkaffe ur o den får annan låna. Hon har även I Love Morgan-trosor men i Norge så vet inte alla vem han är så historien om när hon fick massage sist via jobbet o hennes Finlands-norska massös frågade om hennes käreste hette Morgan, va rätt rolig!


Nu sitter jag på bussen hem från Oslo, tän...

Nu sitter jag på bussen hem från Oslo, tänk vad snabbt en helg går. Har haft det toppen, strosat omkring, ätit massa god mat, druckit vin, fnissat, hängt med lillasysters killet R, shoppat, slappat o bara varit! Inget märkvärdigt utan bara systrarna Bengtsson-style. Skulle träffat Js lillasyster men det körde ihop sig tidsmässigt, men vi ses ju flera dagar över jul. Skulle vart o bowlat igår, men bowlinghallen hade (trots tio lediga banor) ingen ledig tid förän kl 1 på natten. Tre timmars väntetid, bra bokningssystem. Nu ska jag fortsätta denna underbara busstur med att stirra ut genom fönstret.


Shopping!!!

img_6807 (MMS)

Shopping!!!


Dricker lite vin med lillasyster! Snart ko...

img_6807 (MMS)

Dricker lite vin med lillasyster! Snart kommet R och agerar kock, härligt!


Klockan är tio, jag har vart vaken i 4,5 t...

img_6807 (MMS)

Klockan är tio, jag har vart vaken i 4,5 timma o passerade just norska gränsen. Verkar bli tull också, skoj....


Sitter på tåget - är måttligt nöjd över de...

Sitter på tåget - är måttligt nöjd över den hurtiga Martina som bokade buss 8.00 från Göteborg och som därför tvingade morgontrötta Martina att gå upp kl 05.30 för att hinna med ett tåg upp till Göteborg. Men men, här sitter jag nu! Pigg o glad! Saknar lille J, han sa igår kväll "först ska jag jobba förmiddags-helg (vilket betyder att han i hans mått mätt går upp mitt i natten, runt kl 5) o sen åker du ifrån mig så jag tvingas laga mat själv!" Och han klagar på att jag är osjälvständig o inte klarar mig utan honom. Att han får leta upp mina glasögon när jag (i princip varje dag) först tar ut lincerna och sen (halvblind) letar efter dom i vår då stora 64 m2 stora lya tror jag han bara ser som trevligt trots att han muttrar varje gång. Det är kanske mitt sätt att visa att jag inte klarar mig utan han - och varför skulle jag vilja det? Kärlek är att leta upp sin sambos glasögon, varje dag! Och ibland ligger dom på väldigt udda ställen.


Jag och BFF är två snygga kalenderflickor!...

img_6807 (MMS)

Jag och BFF är två snygga kalenderflickor! Fick denna av henne förra julen o älskar den, bilden ovan är en av dom bättre bilderna, så ni kan ju själva tänka er hur det ser ut dom andra månaderna ;-) natti, dags att sussa kudden, ska hålla p-möte imån 8.30.


Blev massa glad innan när J hade fixat för...

Blev massa glad innan när J hade fixat förra veckans avsnitt av DHW (som jag missade pga hockey). Så kvällen blev i soffans tecken med två avsnitt DHW och sen cougar town! Behövs det med! OBS att vi inte laddar ner utan jag kollade på det via Kanal 5 Play.


Står o lagar mat o dricker julmust från fö...

img_6807 (MMS)

Står o lagar mat o dricker julmust från förra året! Sjuuuukt god!


tur & retur: Oslo

Biljetterna till lillasyster är inbokade! Blir massa mys!

Såhär glad blev lillasyster när hon fick veta att jag skulle komma. Haha!

ingen bra dag

Har haft bättre dagar i mitt 27 och ett halft-åriga liv. Känns som att detta va dagen då allting mesta möjliga bara kunde gå fel. Inte så himmla farligt egentligen men det känns som att allt, och då menar jag ALLT ska göras på en o samma gång och allt strul man kan tänka sig dyker upp på vägen. Kanske inte valt rätt karriärsval ändå... Blir det för mycket så låser jag mig. Har känt mig som världens trögaste människa.

Hade väldigt roligt förra veckan o i helgen.
Tors-Fredag va jag i Sthlm med jobbet på kurs. Gick ju tydligen in genom ena örat o ut genom andra med tanke på hur dagen vart. Sov i ett rum utan fönster o åt årtiondets sämsta hotellfrukost. Kom hem sent i fredags o totaldeckade. Våran toalettstol pajade också.
Lördag-Söndag va jag o J i Göteborg och hälsade på R&S, blev bjudna på massa supergod mat och hade det bara helt underbart. Js söndag va nog en dag han hellst vill glömma. Jag och S va ute på hemliga uppdrag.....

Nej, nu ska jag lägga mig o se om eventuella smart-hjärncellerna kan komma till mig under natten.

Frölunda förlorade innan. Tidernas i särklass sämsta lag just nu.

Men Warberg vann igår.

RSS 2.0