Ullared säsong II...

... kommer jag inte att vara med i.

Va i Ullared idag klockan 8. Jag, BFF + sambo givk alltså upp klockan 7 en söndag för att besöka detta fenomen. (j va tillfrågad om han ville följa med men avböjde vänligen men bestämt, dels pågrund av resemålet men även tidpunkten på dygnet) Tror man att det ska vara lite folk där bara för att det är söndag så tror man fel... hua mig, blir långt tills nästa besök vill jag lova. Lite lagom kaos, va sådär kul. Fick dock med mig en del julklappar hem. I veckan ska jag beställa de som behöver beställas på nätet och sen är planen en tur till götet o sen att i princip vara klar.

Pappa sa att de vart lite påkörningar på Ge-kås parkeringen både i fredags och idag. Är det helt ute med att köra av hälsenorna med kundvagnen o  att det är bilen man ska köra på med nu?

Nu ska det sovas, är inte så trött för det blev en lång powernapp i eftermiddags.

Bäst i helgen: Att få träffa BFF och att det finns kärlek i luften!

en månad kvar

Tror jag har somnat o vaknat typ tre-fyra ggr inatt. Vaknade först vid tolv och va tvungen att fråga J hur myckt klockan egentligen va, för jag va helt säker på att den va sex och att jag skulle gå upp, men båda klockorna jag kollade på stog ju på tolv så det stämde inte riktigt. Men J va ju helt säker på att den bara va tolv så jag somna om. Vakna igen vid två, samma visa... sen vet jag att jag vaknade en stund innan klockan ringde. Lustigt när man sover så konstigt, man kan ju inte direkt få nån djup sömn. Men, jag är inte speciellt trött just nu så det löser väll sig.

Vilken go helg vi hade nu i helgen. Somnade till Idol i fredags kväll (mer lag än undantag). Js familj va på besök i lördags, eller i vart fall 7 av 10. Vi gick på stan, lekte på lekplats o fikade! Mys! Slappis lördag, massa mat o slummra på soffan. Stor frukost på söndagen o sen innebandy på eftermiddagen.

Snart är det ju jul, börjar minsann närma sig med stormsteg, exakt en månad kvar.
Har lovat att det kommer dyka upp en önskelista, o den kommer...

Pågrund av julens intåg så har jag o lillasyster lyckats koka ihop iaf ett par julklappar redan. Har inte kommit på nått fiffigt till J ännu... det är lite jobbigt!

På fredag ska jag o J till bowlinghallen. Blir käk o nån öl och en match som kommer inebära blod, svett o tårar (från Js sida). Synd att det ligger så off bara...
BFF dyker även upp till helgen för en liten snabb-visit, mys ♥

Nu ska jag åka tåg!

old pics

Hittade tre gamla bilder på mig, inte så ofta man kommer över sånna nu för tiden.


Jag till höger (som ni säkert ser).
Kent-konserten '03 där alla skulle vara vitklädda.


Nyårsafton för typ 5 år sen i Oslo.


Nyår '02

Ja så kan man ju också se ut!


tack gode gud

 

Hade inte vart kul att få hem J annars...

Sen va det ju såklart kul att Frölunda vann, vinsten i sig liksom!


60 000 000 liter

Det dricks 60 000 000 liter julmust varje år.
Källa.

Fatta hur många flaskor som måste vara på vift...

lyx

Lyx är när ens chef är i krokarna och plockar upp en efter jobbet så att man kommer hem en halvtimma tidigare än vanligt. Denna halvtimme har jag nu lagt vid datorn... jaja.

Kvällsmackan är underkattad!
Det va brödbak i helgen hos far, vilket betyder att frysen är full! Jättegot, va ett tag sen man käkade det nu.

Imån ska J till Gbg o se Frölunda - Brynäs. Man kan ju bara hålla tummarna för en vinst alltså, det blir inte roligt om han kommer hem o det vart världshistoriens tråkigaste match, Frölunda losade eller nått. Så i dubbel bemärkelse så hoppas jag det blir en bra match o att Frölunda vinner - för husfridens skull.
Min far lär ju inte vara sen med att påpeka för J om det blir förlust heller. Som man bäddar...

Jag o J pratade om hela julmust-hysterin i morse påväg till tåget. Hans lösning på förslaget va att om dom slutade att tillverka Nygårda julmust så kan dom ju hälla mer god julmust i flaskorna (läs: Apotekarnes). Det skulle vara lösningen på problemet! Det är skillnad på must o must, lika mycket som det är skillnad på cola o cola. Skulle jag beställa coca cola nånstans o få pepsi skulle jag helt klart beställa in vatten istället.


julmust

Hallå, alla måste lämna in sina tomflaskor, på nyheterna säger dom att det är brist på glasflaskor vilket kan resultera i att behovet av julmust i jul inte kommer kunna tillfredställas!

Spring till butiken o lämna in!

Ska hamstra efter jobbet - lätt, en jul utan julmust är ju precis som att tomten inte skulle komma.


ska det vända på söndag?

Har ju inte gått direkt spikrakt för Warberg denna säsongen, sjukdommar, skador (o så-så-där med backspelet m.m.) och att många andra lag höjt ribban en aning har resulterat i att förluststatistiken på hemmaplan typ har fördubblats. Men, efter ett avbrott så är det nu match hemma igen på söndag. Kan det vända tro?
Hoppas... det får gärna vända nu, den 6 dec kommer aik på besök o då vill man ju se, live i Sparbankshallen när Aik åker på sin första förlust för säsongen. Åh, va underbart det hade vart!

Nu blir det tåget till jobbet!


nu är det en ny vecka, det är dags för måndagsmyyyys

Varför bara fredagsmys liksom?

Jag o J ska nu poppa lite popcorn, hämta ett av täckena o alla kuddarna, krypa ner i soffan o se på X-man.

Plötsligt händer det!
Idag lagade J mat till mig. Helt själv! Det blev korv med stroganoff. Gott va det!

Mysig helg med lillasyster på besök, dock gick det väldigt snabbt. Men det gör det ju alltid!

Låg på soffan nästan hela söndagseftermiddagen, kollade på Mamma Mia och lite serie-repriser på Tvn. Underbart med slappisdag.

Film!!

besök

Hade stor besök i butiken igår, lite att jämnföra med om kungen o c:o hade kommit hem till ens hem o hälsat på. Mycket trevligt besök va det, och en del nervositet spred sig. Dock slogs den bort med en gång då de entrade butiken. Vilka charmiga killar!

Snart helg, eller det är ju fredag idag, vilket känns lite som helg.
Ska jobba imån några timmar, sen ska jag hem o vila innan vi med dunder o brak åker ut till far. Lillasyster är på besök (vilket är ungefär som att prinsessan kommer på besök haha).
Synd att jag inte hinner följa med till mor o äta på dagen, får bli en annan gång!

Inte mycket sport som hinner ses för tillfället, men det är ju alltid ett plus när Frölunda spöar Linköping. Dock är det stort av mig att inte kommentera detta för Linköpings-borna. De visade ju trots allt respekt för oss när de vann storslaget i början av säsongen. Men jag poängterar än en gång, det va stort av mig, fick lite tourettes syndrom o ville bara tala om för dem (precis som att dom inte viste det) att LHC losade... mot Frööölunda (på Js födelsedag).

Tycker det är helt okej om Zlatan inte vill va med i landslaget. Folk klagar på han FÖR att han är med, sen klagas det för att han INTE är med. Det är ju med han som med oss andra, vanliga hederliga Svenssons - har vi inte motivationen så går det (oftast) inte. Ialla fall inte så bra... Låt han va borta från ölandslaget ett tag så kanske han kommer igen. Som Henke...

Nu ska det snart åkas tåg!


lillasyster

Till helgen kommer lillasyster hem! Wiiii!


Sis and me.


Och hennes R följer också med!

födelsedag

Idag är det Js födelsedag, åldersmätaren visar 27!

Men J han har ingen åldersnojja inte. "Sålänge man får hårda paket så är man inte gammal!" menar han.

I år låg det en blu-ray spelare i hans paket. Ögonen tindrade som på en tre-åring som fått godis och den nya coola Turtlesgubben och just nu springer han omkring på tå och kopplar in den. Snart ska vi ner o köpa en film också så att vi får testat den.

Nu ska jag fortsätta denna mysiga dag, med min mysiga sambo!

Älskar dig! Grattis igen. ♥


Jag o J på stand-up i sommras, back in the blond days.

lilla julafton

Man kan ju kort o gott kalla farsdagshelgen för lilla julafton. Iaf om man jobbar i en välkänd herrklädes butik! Helt underbar vecka, är rätt trött o mör i kroppen men är nöjd och glad. Älskar mitt jobb!!

Om en stund ska jag o J hämta upp mamma + sambo. De har vart i tyskland på bussresa. Dom har vart där på en dagstripp för att skåda den vackra miljön och andra sevärdheter... nä jag skoja bara. Hahaha!

Va inte Erik grym i idol igår?
Heelt galet!


hur många gånger är det rimligt att man stavar fel i ett reklamutskick?

Vegatariskt eller Vegåtariskt, hmmm...

 
  
Om man inte vet, inte har tillgång till en ordbok eller google så kan man ju alltid chansa o se om nått blev rätt och skylla den andra på en felskrivning. Jobbigt bara om det blir fel på båda ställen.


moget.

Fick en anonym kommentar på ett inlägg från i söndags:

Gissa från vem?

J.


en ledig dag

Hade egentligen inte alls lust att vara ledig idag, men eftersom det va bestämt (läs: står på schemat) så har jag ändå vart det. Har plockat lite hemma, pratat med BFF, städat lite, fikat hos f&f, gått en sväng på stan, lagat mat. Ja, vart en husmor helt enkelt. Dock ska jag inte lyfta ett finger till helgen. (Mer än att laga mat, men det är ju snarare ett intresse än ett måste.) Ska föresten laga makrill! Mumma! Blir en variant som far brukar göra, men citron o dill o grejer. Ska ge mig på en spenat-grej också.

Hur gott är det inte med hemmagjorda bullar!?
Fick med mig ett par hem också, man tackar!
Ska kalasa på dom nu.

På tisdag fyller J år!

kulturpris

Tycker ni ska gå in på Jenny Almsenius myspace o lyssna på hennes låtar.
Igår fick hon hallands kulturpris! Grattis!

 


fika

Nu blir det fika hos f&f rakt över gatan!

Nybakta bullar blir det, ganska nöjd över det!

p-möte

Imån har jag mitt första p-möte ever.
Är noga förberedd, lite nervös, men mest ska det bli kul!

Om inte annat så kan det ju inte gå värre än såhär:

morgonblogg

Ush va jag sovit dåligt inatt, har vaknat o haft svårt att somna om säkert tre-fyra ggr. Irriterande, är det fullmåne tro? Dock har jag verkligen sovit ut i helgen så det kommer nog inte va nån större fara med mig idag.

Blev ju inte alls som jag ville igår. Ifk losa, Warberg losa, Frölunda losa.

Hoppas alla får en bra dag!

vår helg ♥

Vilken skön o avlsppnad helg jag o J haft. Under veckodagarna blir det inte så mycket egentid tillsammans så denna helgen har verkligen vart vår helg. Oftast kommer jag hem, är lite trött. Vi äter lite ihop och sen lägger jag mig. Dock skulle jag just nu inte vilja byta ut min vardag för nått i världen!

Igår gick vi en sväng på stan, hittade dock inget av det vi sökte (shit va tråkiga herrskor det finns). Butikerna stängde vid två och då gick vi till Invito för en sen lördagslunch, J tog hamburgaren och jag en kyckling pasta med pesto. Helt okej, dock kändes det som att kycklingen va micrad. Liten besvikelse. Vi tog varsin Heineken till och med den i kroppen så hamnade vi lite i vad min far skulle kalla för mat-koma. Kvällen bestog av mysmat, en film, godis och att bara vara.

I morse gjorde jag en mysfrukost till oss, ciabata med kalkon och brie, sespektive rostbiff o brie, lite paprika, gurka o sallad. Mycket gott!

Håller på att tvätta lite.
Måste bara uttrycka min beundran över människor som jobbar heltid, har barn, kanske hus m.m. Just hur de lyckas få ihop allting. Har nu jobbat i en månad (om vi nu inte räknar med sommaren) och jag tror jag o J måste lägga upp en plan för hur vi inte ska få lägenheten att rasera. Planen bör innehålla: gör lite varje dag. Förra helgen va lägenheten top notch. Nu är tvättkorgen överfull, det är lite småstökigt och sängen behöver renbäddas och damråttorna parar sig. Jag menar en heltidsarbetare, en heltidsstuderande och en 2:a på 64 kvadrat, det är liksom inte den svåraste utmaningen känns det som.

Från o med nu så ska vi införa att göra lite varje dag, fan va tråkigt det är att lägga en helledig dag på att städa liksom. På torsdag vill jag ju leka med Fr. O och Prinsesan, inte städa o tvätta.

Föresten så fick jag reda på att Prinsessan pratar om mig, om att jag ska följa med till Mc D, och den gången vi gjorde chokladbollar. På hennes födelsedag så sa hon att hon älskade mig, aldrig förr har en treåring fått mig att börja gråta på 2 sekunder! ♥

Nej, en dusch o sen hänga tvätt o sen innebandy!


matchernas match

Nej jag pratar faktiskt inte om västkustderbyt mellan Warberg - Pixbo, utan om Allsvenskans Aik - IFK Göteborg. Dock så sviker jag inte innebandymatchen utan kommer sitta bänkad på den sedvanliga platsen i Sparbankshallen. Tror iofs inte på nått publik rekord i afton.
J ska följa med ikväll/em, han är så söt och naiv när han tror att Pixbo ska vinna över Warberg. Kommer inte att hända gubbe lilla. Han har till o med yttrat sig om SM-guld... Jag vet, hahahaha, skit kul!

Häromdagen när jag o de andra butikscheferna va på regionsmöte så hette vårt konferansrum Pixbo. Jag bet ihop, fälde en kommentar till min RC som himlade med ögonen, o klev in. Det gick bra!

Tror Hysén o hans Göteborgsgäng tar hem segern idag!

Men thats it för Göteborgssegrar, Warberg klår Pixbo!
Nått annat accepteras ju inte på hemmaplan... mot dom!


RSS 2.0